Održano 7. prvenstvo HKoV-a u futsalu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2024/05/20240509_092918-1024x683.jpg
Održano 7. prvenstvo HKoV-a u futsalu | Foto: HKoV

U dvorani “Ivica Glavan Ićo” u Sinju od 6. do 9. svibnja 2024. godine održalo se 7. prvenstvo Hrvatske kopnene vojske u futsalu. Natjecanje je održano u organizaciji Gardijsko mehanizirane brigade a sudjelovalo je šest ekipa. Najbolja ekipa prvenstva je ekipa Gardijske mehanizirane brigade koja je u finalu pobijedila ekipu Pukovnije PZO sa rezultatom 4:0. […]

U dvorani “Ivica Glavan Ićo” u Sinju od 6. do 9. svibnja 2024. godine održalo se 7. prvenstvo Hrvatske kopnene vojske u futsalu. Natjecanje je održano u organizaciji Gardijsko mehanizirane brigade a sudjelovalo je šest ekipa.

Najbolja ekipa prvenstva je ekipa Gardijske mehanizirane brigade koja je u finalu pobijedila ekipu Pukovnije PZO sa rezultatom 4:0.

U utakmici za treće mjesto pobijedila ekipa Gardijsko oklopno-mehanizirane brigade protiv ekipe Inženjerijske pukovnije s rezultatom 4:0.

U utakmici za 5. mjesto ekipa Zapovjedništva za obuku i doktrinu “Fran Krsto Frankopan” pobijedila je ekipu TRP s rezultatom 5:3.

Proglašeni su i najbolji pojedinci turnira: najbolji igrač pz Matija Ostović Gmbr, najbolji vratar voj Josip Vrkić Gmbr i najbolji strijelac ds Marin Belcar InžP.

Na završnoj ceremoniji proglašenja najboljih i zatvaranja prvenstva svima se obratio izaslanik Zamjenika zapovjednika HKoV-a brigadnog general Valentina Skroze, pukovnik Dražen Mazalin iz zapovjedništva Gardijske mehanizirane brigade.

Čestitajući najboljima pukovnik Mazalin istaknuo je važnost kontinuiteta održavanja ovakvih natjecanja, pohvalio tjelesnu spremnost svih pojedinaca, te je pohvalio organizacijski odbor i provedbeni stožer 7. Prvenstva HKoV-a u malom nogometu.

Održano 7. prvenstvo HKoV-a u futsalu | Foto: HKoV

Objava Održano 7. prvenstvo HKoV-a u futsalu pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti