Obilježavanje 19. obljetnice HVU "Petar Zrinski"

Hrvatsko vojno učilište "Petar Zrinski" u petak, 17. prosinca 2010., obilježit će 19. obljetnicu osnutka. Program obilježavanja započet će Svetom misom za poginule i nestale branitelje u kapelici HVU-a, s početkom u 9,00 sati, nakon čega slijedi polaganje vijenca ispred biste general bojnika Blage Zadre.

Središnja svečanost na kojoj će biti upriličena dodjela promaknuća, nagrada i pohvala djelatnicima HVU-a, te prigodni kulturno-umjetnički program Orkestra OS RH i kadeta Kadetske bojne održat će se u velikoj dvorani Časničkog doma, s početkom u 10,30 sati. Po završetku svečanosti planiran je obilazak izložbe vojno-stručne literature izdane na HVU u predvorju velike dvorane Časničkog doma.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail:infor@morh.hr ili na fax: 01/4832-905 najkasnije do četvrtka, 16. prosinca, do 16,30 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Također, molimo sve predstavnike medija da dođu u vojarnu HVU "Petar Zrinski", Ilica 256 b, u petak, 17. prosinca, najkasnije do 10,00 sati.  Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a, bojnik Zdravko Lovašen, mob: 091/5058-209.



Najave