"NATO - Industrijski forum 2014" u Splitu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/nif_2014_07112014_v-1.jpg

"NATO-Industrijski forum 2014." održat će se u četvrtak, 13. studenoga 2014. godine u hotelu "Le Meridien Lav" u Splitu s početkom u 08,30 sati, u organizaciji NATO Zapovjedništva za transformacije (NATO ACT) i pod pokroviteljstvom Glavnog tajnika NATO-a.

U uvodnom dijelu otvaranja Foruma, sudionicima će se u video poruci obratiti predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, a uvodna obraćanja imat će: zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović, zamjenik Glavnog tajnika NATO-a veleposlanik Alexander Vershbow te predsjednik uprave tvrtke ThalesRaytheonSystems Philippe Duhamel. Na forumu će sudjelovati i ministar obrane Ante Kotromanović, zamjenik načelnika GS OS RH general pukovnik Dragutin Repinc, zapovjednik NATO Zapovjedništva za transformacije general Jean-Paul Palomeros, pomoćnik glavnog tajnika NATO-a za investicije Patrick Auroy i drugi.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija, da poprate navedeni događaj, te ukoliko se nisu registrirali kod organizatora NATO ACT, da svoj dolazak OBAVEZNO najave Ministarstvu obrane RH na e-mail infor@morh.hr ili na fax 01/4568-114 najkasnije do ponedjeljka 10. studenoga 2014. do 16,00 sati kako bi mogli dobiti akreditaciju za praćenje navedenog događaja. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Također molimo predstavnike medija koji žele pratiti NATO - industrijski forum da uvaže zahtjev organizatora NATO ACT-a te da dođu u četvrtak, 13. studenoga 2014. u hotel Le Meridian Lav najkasnije do 7,30 kako bi mogli pratiti otvaranje foruma.

Sve dodatne informacije vezano uz "NATO Industrijski forum 2014" koji se održava u Splitu, dostupne su na stranici organizatora NATO Zapovjedništva za transformacije (NATO ACT) http://www.act.nato.int/industryforum.



Najave