NATO ISAF konferencija za odnose s javnošću

U organizaciju Odjela za javnu diplomaciju NATO-a, 3. i 4. lipnja 2010. godine na Hrvatskom vojnom učilištu "Petar Zrinski" održat će se godišnja NATO ISAF konferencija za odnose s javnošću.

Tijekom konferencije razgovarat će se o komuniciranju i odnosima s javnošću u NATO misiji ISAF u Afganistanu, a sukladno Strateškim komunikacijama NATO-a i preporukama s prošlih NATO ISAF konferencija. Godišnja NATO ISAF konferencija za odnose s javnošću organizira se četvrti put, a Republika Hrvatska po prvi puta je domaćin ove konferencije.
Na Konferenciji će sudjelovati predstavnici ministarstava obrane i ministarstava vanjskih poslova zemalja koje imaju svoje snage raspoređene u sklopu misije ISAF u Afganistanu, predstavnici afganistanske vlade, te predstavnici NATO-a.
Početak konferencije, na kojem će se u ime Ministarstva obrane obratiti državni tajnik Pjer Šimunović, otvoren je za predstavnike medije, dok je ostali dio Konferencije radni.  

Pozivamo vas da medijski popratite otvorenje NATO ISAF konferencije za odnose s javnošću u četvrtak, 3. lipnja, na HVU "Petar Zrinski" s početkom u 8,30 sati. Parking za novinare osiguran je u vojarni (iz ulice Črnomerec).

Osoba za kontakt za navedeni događaj je načelnica Odjela informiranja SOJI-a, Emina Lišić, mob: 098/233 480.



Najave