Natjecanje za najboljeg ročnika

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/rocnici_18042017_v.jpg

U vojarni «123. brigade HV-e» Požega, danas, u utorak, 18. travnja 2017. godine održano je natjecanje za najboljeg ročnika na dragovoljnom vojnom osposobljavanju naraštaja 1/2017.


Prvo mjesto od ukupno 12 natjecatelja osvojio je ročnik Ante Zelić iz 3. obučne satnije, drugo mjesto pripalo je ročniku Antoniju Đurčeviću iz 2. obučne satnije, a trećeplasirana je ročnica Ana Marija Bičanić iz 1. obučne satnije.

Zapovjednik Zapovjedništva za obuku i doktrinu „Fran Krsto Frankopan“ brigadir Željko Šikić i zapovjednik Središta za temeljnu obuku brigadir Milan Čorak čestitali su svim sudionicima natjecanja na postignutima rezultatima kao i dočasnicima koji su proveli navedeno natjecanje.

Iako je natjecanje provedeno u lošim vremenskim uvjetima, ročnici su pokazali veliku motiviranost, tjelesnu pripremljenost i znanje stečeno tijekom osam tjedana obuke. 
Natjecanje se neprekidno održava od 2013. godine, a pobjednicima ovog natjecanja nagrade i pohvale biti će uručene 20. travnja 2017.godine na svečanosti završetka obuke.



Vijesti