Natjecanje "2010 FUTSAL CISM-FIFA CUP"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/cism_2010_futsal_v.jpg

Povodom održavanja natjecanja u malom nogometu „2010 FUTSAL CISM-FIFA CUP“, koje će se održati u Vinkovcima u školsko-športskoj dvorani OŠ "A.G. Matoš" u vremenu od 25. do 28. studenog 2010. godine, u utorak, 23. studenog u prostorima NK "Cibalia" (press room) u Vinkovcima, s početkom u 11 sati, održat će se konferencija za medije na kojoj će biti najavljene aktivnosti tijekom ovog natjecanja.

Konferenciji za medije nazočit će zapovjednik Gardijske oklopno mehanizirane brigade HKoV-a, brigadni general Mladen Mikolčević - predsjednik Organizacijskog odbora međunarodnog vojnog natjecanja, gradonačelnik Grada Vinkovaca Mladen Karlić - član Organizacijskog odbora, te izbornik hrvatske vojne futsal reprezentacije bojnik Ivan Zubić.

Futsal je oblik dvoranskog malog nogometa koji se odvija po FIFA pravilima. "FUTSAL CISM-FIFA CUP" je međunarodno natjecanje koje se odvija pod okriljem svjetske Organizacije za vojni sport (CISM). Prošle, 2009. godine, na natjecanju koje je održano u Beogradu u Srbiji, vojna futsal reprezentacija RH je osvojila prvo mjesto te je Hrvatska ovogodišnji domaćin „2010 FUTSAL CISM-FIFA CUP-a“. Domaćinstvo ovogodišnjeg natjecanja je dobila Gombr-a HKoV-a.
Na ovogodišnjem natjecanju, uz reprezentaciju RH, sudjelovat će i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da poprate konferenciju za medije i dođu u utorak, 23. studenog u prostore NK "Cibalia" najkasnije do 10.45 sati.

Osoba za kontakt za navedeni događaj je časnik za odnose s javnošću Gombr-e, satnik Tomislav Bačić, tel. 032/348-319 ili mob. 091/503-76-37.



Najave