Obilježavanje 17. obljetnice osnivanja HRZ i PZO

U 93. zrakoplovnoj bazi “Zemunik” u petak, 12. prosinca 2008. godine, obilježit će se 17. obljetnica osnivanja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane uz nazočnost ministra obrane Branka Vukelića, izaslanika predsjednika RH i vrhovnog zapovjednika OS RH načelnika GS OS RH generala zbora Josipa Lucića, zapovjednika HRZ i PZO brigadnog generala Vlade Bagarića, kao i ostalih dužnosnika Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH.


Nakon prigodnih obraćanja, dodjele činova, pohvala i nagrada zaslužnim pripadnicima HRZ i PZO-a, planiran je obilazak TT zbora HRZ-a i PZO-a, a u slučaju povoljnih vremenskih prilika očekuje se i letački program HRZ-a.

Molimo medijske kuće zainteresirane za praćenje navedenog događaja da akreditiraju svoje predstavnike Službi za odnose s javnošću i informiranje MORH-a na faks: 01/4551-516 ili na e - mail infor@morh.hr, najkasnije do petka, 12. prosinca u 9 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, kontakt telefon i registraciju vozila.

Molimo vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete u petak,12. prosinca, najkasnije do 10.45. sati na ulaz u zrakoplovnu bazu „Zemunik“.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću u 93.zb «Zemunik», pukovnik Marinko Karačić, mob: 098/9712-323.



Najave