MORH na Smotri Sveučilišta u Splitu

Ministarstvo obrane RH sudjelovat će na Smotri Sveučilišta u Splitu koja se održava u petak, 29. studenoga 2013. i u subotu, 30. studenoga 2013. godine na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, (sveučilišni kampus) u Splitu, gdje će predstaviti nove studijske programe namijenjene obrazovanju budućih časnika Oružanih snaga RH.


Radi se o dva nova sveučilišna studijska preddiplomska programa: studij vojnog vođenja i upravljanja i studij vojnog inženjerstva, koji su razvijeni u suradnji Oružanih snaga RH i Sveučilišta u Zagrebu, a kojima će se školovati stručni kadrovi za potrebe Oružanih snaga RH.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u petak, 29. studenoga 2013. godine u 11,00 sati na svečano otvaranje Smotre Sveučilišta u Splitu, kojem će nazočiti načelnik Glavnog stožera OS RH, general zbora Drago Lovrić i ravnatelj Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“, general pukovnik Slavko Barić.

Također, pozivamo zainteresirane posjetitelje da posjete štand Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“ na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, (sveučilišni kampus) u Splitu u petak, 29. studenoga i u subotu, 30. studenoga 2013., od 9 do 20 sati.





Najave