Ministar obrane u posjetu "Đuri Đakoviću"

Ministar obrane Branko Vukelić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Josip Lucić u utorak, 17. veljače 2009. godine, posjetit će tvrtku "Đuro Đaković – Specijalna vozila d.d." u Slavonskom Brodu. Tom prigodom ministar Vukelić potpisat će Okvirni sporazum o integraciji daljinskih oružnih stanica i ostalih sustava naoružanja i specijalne opreme na bazna oklopna vozila AMV 8x8, kao što će i parafirati Sporazum o preuzimanju dijela strateške pričuve – montažnih jedinica tenka M-84.


Nakon potpisivanja i parafiranja navedenih Sporazuma, planiran je obilazak proizvodnih prostora "Đuro Đaković – Specijalna vozila d.d." te izjava za medije. Molimo vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete u utorak, 17. veljače, najkasnije do 12,15 sati, u tvrtku "Đuro Đaković Holding d.d." na adresi Dr. Mile Budaka 1 u Slavonskom Brodu. Molimo predstavnike medija da svoj dolazak najave na e-mail infor@morh.hr. ili na fax: 01/4551-516. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.

Napomena za fotoreportere i snimatelje: Ministar obrane Branko Vukelić, prije obilaska tvrtke "Đuro Đaković – Specijalna vozila d.d." u 11 sati posjetit će Brodsko - posavsku županiju i susresti se sa županom Danijelom Marušićem.

Za zainteresirane predstavnike medija iz Zagreba postoji mogućnost organiziranog prijevoza do Slavonskog Broda i natrag kako bi popratili navedeni događaj, te ih ljubazno molimo da se za sve organizacijske detalje jave, danas u ponedjeljak, 16. veljače do 16,30 sati na broj telefona u Zagrebu 01/4568-025.

Najave