Ministar obrane posjetio stradalog djelatnika OSRH

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/rebro_20100318_4v.jpg

Ministar obrane Branko Vukelić posjetio je danas, u četvrtak 18. ožujka 2010. godine satnika Marka Pavkovića, koji se nalazi na liječenju u KBC Zagreb, a koji je nastradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu 17. ožujka 2010 godine oko 00.10 sati u Zagrebu, a neposredno nakon povratka pripadnika OSRH iz mirovne misije u Afganistanu.

 

'Stanje pripadnika OSRH koji se nalazi u KBC Zagreb je u posljednjih 12 sati stabilizirano u potpunosti te očekujemo zadovoljavajući oporavak u narednom razdoblju te višemjesečnu rehabilitaciju'. Rekao je danas profesor doktor Mate Majerović, zamjenik ravnatelja KBC Zagreb i predstojnik Klinike za kirurgiju.

'Sretan sam što je satnik Pavković izvan životne opasnosti i to je u ovim trenucima najvažnije. On ima izuzetnu skrb i brigu ovdje u KBC Zagreb, a na nama je da čekamo normalan tijek njegovog oporavka te se nadam kako neće biti komplikacija. Njegova velika obitelj – Ministarstvo obrane i Oružane snage dat će mu punu potporu i sada i ubuduće', rekao je ministar obrane Branko Vukelić. Ministar Vukelić je dodao kako je razgovarao sa satnikom Pavkovićem te istaknuo kako se, unatoč tomu što je potresen ovim događajem, satnik Pavković drži odlično, vojnički – onako kako se pripadnici OSRH i drže u najtežim situacijama.

Prije kratkog posjeta nastradalog pripadnika OSRH, ministar Vukelić je razgovarao o njegovom zdravstvenom stanju s ravnateljem KBC Zagreb akademikom dr. Željkom Rainerom te zamjenikom ravnatelja KBC Zagreb prof. dr. Matom Majerovićem.

    Ministar obrane posjetio stradalog djelatnika OSRH

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-obrane-posjetio-stradalog-djelatnika-osrh/rebro_20100318_1.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-obrane-posjetio-stradalog-djelatnika-osrh/rebro_20100318_2.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-obrane-posjetio-stradalog-djelatnika-osrh/rebro_20100318_3.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/ministar-obrane-posjetio-stradalog-djelatnika-osrh/rebro_20100318_4v.jpg


Priopćenja