Ministar obrane gospodin Branko Vukelić posjetit će Zapovjedništvo HRZ i PZO

Ministar obrane gospodin Branko Vukelić posjetit će Zapovjedništvo HRZ i PZO u petak, 7. ožujka 2008. godine u pratnji načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske generala zbora Josipa Lucića.


Obilazak TT zbora uz nazočnost medija planiran je s početkom u 11:20 minuta, nakon čega će ministar Vukelić dati izjavu za medije. (očekivano vrijeme trajanja obilaska i izjave je 20 minuta).

Obzirom da je dio predstavnika medija već ranije izrazio zahtjev za razgledavanjem i mogućnošću vožnje u novom helikopteru u sastavu OS RH Mi-171Š, svim zainteresiranim snimateljima, fotoreporterima i novinarima HRZ i PZO će omogućiti let helikopterom nakon obilaska TT zbora (očekivano vrijeme za ukrcaj je u 12:00, a trajanje leta cca 20 minuta)

Molimo medijske kuće zainteresirane za praćenje navedenog događaja da akreditiraju predstavnike Službi za odnose s javnošću i informiranje MORH-a na faks : 01/4551-516 ili na e - mail infor@morh.hr, najkasnije do petka, 7. ožujka u 9 sati.)

Prijava treba sadržavati ime i prezime, datum i godinu rođenja, broj novinarske iskaznice i naziv medija, kontakt telefon te registraciju vozila.

Osoba za kontakt je Darko Martinović, mob: 098233480.

Molimo vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete najkasnije do 11:10 minuta na glavni ulaz 91. zb Zagreb Pleso, Pleso bb.

 



Najave