Ministar obrane Crne Gore Predrag Bošković u službenom posjetu RH

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević sastat će se u petak, 7. travnja 2017. u Ministarstvu obrane s ministrom obrane Crne Gore Predragom Boškovićem i izaslanstvom.

Ministar obrane Crne Gore Predrag Bošković s izaslanstvom boravi u dvodnevnom službenom posjetu Republici Hrvatskoj, u okviru kojeg je planiran sastanak s Predsjednicom Republike i vrhovnom zapovjednicom Oružanih snaga RH Kolindom Grabar Kitarović, posjet Odboru za obranu Hrvatskog sabora i Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman".

Svečani doček ministra Boškovića u Ministarstvu obrane RH u petak, 7. travnja 2017., predviđen je u 10,50 sati. Pozivamo fotografe i snimatelje koji žele pratiti svečani doček da dođu na Trg Kralja Petra Krešimira IV br. 1, u petak, 7. travnja 2017. najkasnije do 10,40 sati.

Po završetku bilateralnog sastanka predviđene su izjave za medije, s početkom u 12,35 sati. Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u Ministarstvo obrane RH, Trg Kralja Petra Krešimira IV br. 1, najkasnije do 12,15 sati.

Također, molimo zainteresirane predstavnike medija da svoj dolazak obavezno najave na e-mail infor@morh.hr najkasnije do petka, 7. travnja 2017. do 9,00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija i broj mobitela.



Najave