Ministar obrane Branko Vukelić i načelnik GSOS-a general zbora Josip Lucić posjetili Dom OS "Zrinski" u Karlovcu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/ministar_karlovac_v.jpg

Ministar obrane Branko Vukelić i načelnik Glavnog stožera OSRH-a general zbora Josip Lucić posjetili su 12. ožujka Dom OS "Zrinski" u Karlovcu na kojem su u tijeku radovi na obnovi. U pratnji suradnika, među kojima su bili državni tajnik Željko Goršić i zapovjednik Hrvatske kopnene vojske general pukovnik Mladen Kruljac te načelnik Uprave za logistiku GSOS-a general bojnik Josip Stojković, obišli su Dom OS "Zrinski" kako bi stekli uvid u dostignuti stupanj uređenja objekta.

S dosad obavljenim radovima i planiranim za tekuću godinu upoznao ih je zapovjednik Doma Zapovjedništva HKoV-a natporučnik Željko Prigorac, a obilasku je nazočio i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić.

U izjavi za medije ministar Vukelić istaknuo je kako je karlovački Dom OS "Zrinski" perspektivan objekat za Oružane snage te da će se sva ulaganja u obnovu objekta ubrzo i isplatiti. Većinu radova na Domu financira Ministarstvo obrane, u čijem je vlasništvu, a dio uređenja unutarnjih prostora sufinancirat će Grad Karlovac, koji će koristiti dvoranu za kinoprojekcije i kazališne predstave, te tvrtka Pleter, koja će koristiti restoran s pripadajućom terasom. U sklopu objekta su i sportski sadržaji, koji će biti na raspolaganju pripadnicima OSRH-a, kao i svim građanima.

Tijekom boravka u Karlovcu čelnici MORH-a i GSOS-a posjetili su i vojarnu "Domobranska", gdje su im također predstavljeni provedeni i planirani radovi na uređenju objekata u krugu vojarne.

 



Vijesti