Ministar Krstičević čestitao osvajačima nagrada HOO-a

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/12/hrvatski_olimpijski_odbor_21122017_v.jpg
Foto: HINA

Vrhunski sportaši-ugovorni pričuvnici OSRH braća Sinković i Snježana Pejčić dobitnici priznanja Hrvatskog olimpijskog odbora

Na tradicionalnoj svečanosti Velikog dana hrvatskog sporta, održanoj 20. prosinca 2017. godine u Zagrebu, Hrvatski olimpijski odbor dodijelio je vrijedna priznanja najuspješnijim sportašicama i sportašima te trenerima u 2017. godini.

Među osvajačima priznanja su i tri vrhunska sportaša-ugovorna pričuvnika Oružanih snaga Republike Hrvatske - članica streljačke reprezentacije Snježana Pejčić te braća Valent i Martin Sinković, srebrni dvojac bez kormilara sa Svjetskog prvenstva. Braća Sinković su po sedmi put laureati kategorije Najuspješniji sportski par štafeta ili posada, a Snježana Pejčić priznanje je osvojila u kategoriji Najuspješnijih ženskih ekipa kao članica streljačke reprezentacije koja je na Europskom prvenstvu osvojila srebrno odličje u disciplini zračna puška (10 m).

Tim povodom čestitao im je potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević:

"Draga Snježana, Martine i Valente,

iznimno mi je drago što vam mogu čestitati na još jednom priznanju koje ste zasluženo osvojili kao uspješni sportaši, na ponos Oružanih snaga i Ministarstva obrane te cijele nam domovine, koju svojim uspješnim rezultatitma najbolje promovirate diljem svijeta.

Znam da se iza svih vaših briljantnih rezultata krije mnogo rada i truda, odricanja i zalaganja, no vjerujem kako su upravo ovakva priznanja najbolji pokazatelj vrednovanja vašeg dosadašnjeg rada te ujedno dobar poticaj i za ubuduće.

Na kraju ove godine, u kojoj ste zabilježili nove uspjehe, želim vam čestitati predstojeće blagdane i zaželjeti svako dobro vama i vašim obiteljima te da u novoj godini nastavite nizati pobjede, na ponos Republike Hrvatske i u slavu pobjedničke Hrvatske vojske".

Priopćenja