Konferencija zapovjednika vojnih akademija na HVU

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/06/nato_defence_college_29052018_v.jpg

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u srijedu i četvrtak, 30. i 31. svibnja 2018. godine održat će se međunarodna konferencija zapovjednika vojnih akademija pod nazivom "47 th Conference of Commandants 2018".



Otvaranje konferencije, koja se održava u organizaciji NATO Defense Collegea iz Rima, a kojoj je domaćin Hrvatsko vojno učilište, održat će se u srijedu, 30. svibnja 2018. u Časničkom domu s početkom u 8.30 sati.

Na konferenciji pod radnim nazivom „Innovation on the Classroom“ sudjelovat će preko 120 sudionika iz NATO zemalja, PfP zemalja, zemalja Mediteranskog dijaloga (Alžir, Egipat i Mauritanija, Maroko, Tunis), globalnih partnera (Australija, Brazil, Kolumbija, Japan, Republika Koreja) te međunarodnih i nacionalnih inicijativa kao što je African Conference of Commandants, Europien Security and Defence College.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u srijedu, 30. svibnja na HVU, Ilica 256b u Zagrebu najkasnije do 8,15 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, pukovniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zdravko.lovasen@gmail.com.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf) broj sobne iskaznice i broj mobitela. Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a, pukovnik Zdravko Lovašen, mob: 099/250-2593.



Najave