Ministar Banožić u Divuljama i Zemuniku

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministar Banožić na 30. obljetnici preleta MIG-om pukovnika Ivice Ivandića i na prezentaciji programa akrobatske skupine "Krila Oluje"

Ministar obrane sudjelovat će u ponedjeljak 16. svibnja 2022. godine na 30. obljetnici preleta MIG-om pukovnika Ivice Ivandića u vojarni “Knez Trpimir” u Divuljama, s početkom u 11:30 sati.

Zatim će u vojarni “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku u 13:30 sati sudjelovati na službenoj prezentaciji programa akrobatske skupine “Krila Oluje” za 2022. godinu i predstavljanju dva nova člana skupine.

Na oba događaja predviđena su prigodna obraćanja.

Pozivamo predstavnike medija zainteresirane za sudjelovanje na 30. obljetnici preleta MIG-om pukovnika Ivice Ivandića, da dođu u ponedjeljak, 16. svibnja u vojarnu “Knez Trpimir” u Divuljama, najkasnije do 11 sati.

Zainteresirane predstavnike medija za prezentaciju programa akrobatske skupine “Krila Oluje” pozivamo da dođu u ponedjeljak, 16. svibnja u vojarnu “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku, najkasnije do 13 sati.

Molimo da svoj dolazak najave, uz naznaku koji događaje prate, na e-mail: infor@morh.hr, najkasnije do nedjelje 15. svibnja 2022. do 20 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te kontakt broj mobitela.

Objava Ministar Banožić u Divuljama i Zemuniku pojavila se prvi puta na MORH.



Najave