Ministar Banožić na prezentaciji radio uređaja “Takrad” u Petrinji

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

U petrinjskoj vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" održat će se demonstracija upotrebe naprednog taktičkog radio uređaja "Takrad", proizvoda hrvatskih tvrtki RIZ Profesionalne elektronike i Impel Groupa

U vojarni “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji, u ponedjeljak 6. ožujka 2023. s početkom u 12:30 sati održat će se prezentacija i demonstracija upotrebe radio uređaja “TAKRAD” u situacijskim uvjetima kroz pokaznu vježbu mehaniziranog voda.

Riječ je o naprednom taktičkom radiju, jedinstvenom proizvodu hrvatskih tvrtki – RIZ Profesionalne elektronike d.o.o. i Impel Groupa d.o.o. koji je razvijen uz potporu i u suradnji s Ministarstvom obrane i Oružanim snagama RH.

Prezentaciji će nazočiti ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u ponedjeljak 6. ožujka u vojarnu “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji najkasnije do 11.30 sati te da svoju prijavu pošalju na infor@morh.hr najkasnije do nedjelje 5. ožujka do 19 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf), broj novinarske ili osobne iskaznice i broj mobitela.

Objava Ministar Banožić na prezentaciji radio uređaja “Takrad” u Petrinji pojavila se prvi puta na MORH.



Najave