Ministar Anušić na obljetnici Bitke za Vukovar i Vinkovačkim jesenima

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2020/05/morh-1024x607.jpg

Ministar obrane Anušić sudjelovat će na otvorenju 59. Vinkovačkih jeseni i nazočit će svečanom obilježavanju 33. obljetnice Bitke za Vukovar i ustrojavanja 204. brigade HV

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić sudjelovat će u petak 20. rujna 2024. godine na otvorenju te svečanom programu 59. Vinkovačkih jeseni.

Također, ministar obrane prisustvovat će svečanom obilježavanju 33. obljetnice Bitke za Vukovar i ustrojavanja legendarne 204. brigade Hrvatske vojske, u subotu 21. rujna 2024. godine.

Ova svečanost, posvećena herojima Domovinskog rata, odat će počast braniteljima Vukovara koji su hrabro stajali na prvoj crti obrane te dali nemjerljiv doprinos u obrani Vukovara i slobodi Republike Hrvatske.

U prigodnom programu povodom obilježavanja Bitke za Vukovar tijekom dana moći će se razgledati taktičko-tehnički zbor naoružanja, borbene i neborbene tehnike i opreme postrojbi Oružanih snaga Republike Hrvatske, a predviđen je i prikaz sposobnosti pripadnika Hrvatske vojske te vojno-akrobatske vježbe Počasno-zaštitne bojne.

Objava Ministar Anušić na obljetnici Bitke za Vukovar i Vinkovačkim jesenima pojavila se prvi puta na MORH.



Najave