Međunarodna znanstvena konferencija IDDE na HVU

Na Hrvatskome vojnom učilištu "dr. Franjo Tuđman" od 19. do 20. listopada 2015. godine održat će se međunarodna znanstvena konferencija "Innovation – Driven Defence Enterprising" (IDDE).

Svečano otvaranje konferencije održat će se u ponedjeljak, 19. listopada 2015., u Maloj dvorani Časničkog doma, s početkom u 9,15 sati.

Otvorenju Konferencije prisustvovat će predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko i predsjedavajući NATO STO (Science and technology Organization) general bojnik Albert Husniaux.

Međunarodnu znanstvenu konferenciju, na temu znanstveno-tehnoloških inovacija u kontekstu domene obrane i sigurnosti, organizira izaslanstvo Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skpuštini NATO-a, uz potporu Ministarstva obrane RH i Oružanih snaga RH, u suradnji s NATO STO (Science and technology Organization) i Hrvatskog vojnog učilišta "dr. Franjo Tuđman".

Konferencija je namijenjena znanstvenoj zajednici s ciljem implementacije znanstveno-istraživačkog rada u sustav obrambene sigurnosti i razvijanju novih tehnologija. Na Konferenciji će sudjelovati dvadeset predavača iz šire znanstvene zajednice iz Republike Hrvatske i inozemstva.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u ponedjeljak, 19. listopada  2015., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 9,00 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, bojniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zlovasen@morh.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, OIB i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a, bojnik Zdravko Lovašen mob: 099/250-2593.



Najave