Krstičević u Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu Divulje

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/12/default-570x300-morh.jpg
Ministarstvo obrane Republike Hrvatske | MORH

MO Damir Krstičević obići će u 27. srpnja 2018. Operativno vatrogasno zapovjedništvo Divulje gdje su planirane prezentacije o Protupožarnoj sezoni 2018.



Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević obići će u petak, 27. srpnja 2018. godine Operativno vatrogasno zapovjedništvo Divulje gdje su planirane prezentacije o Protupožarnoj sezoni 2018. i izjave za medije.

Obilasku će prisustvovati i ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Dragan Lozančić, glavni vatrogasni zapovjednik Operativno vatrogasno zapovjedništvo (OVZ) u Divuljama Slavko Tucaković i zapovjednik Zapovjedno operativnog zapovjedništva Glavnog stožera Oružanih snaga RH, ujedno i zapovjednik vojnih snaga OVZ-a u Divuljama brigadni general Krešo Tuškan.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u petak, 27. srpnja 2018., u Operativno vatrogasno zapovjedništvo u Divuljama, najkasnije do 16.45 sati te da svoje prijave pošalju na infor@morh.hr, najkasnije do petka, 27. srpnja 2018., do 14.00 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medijske kuće, broj sobne iskaznice i broj mobitela.



Najave