"Krila Oluje" nastupila na zatvaranju "ZADAR OUTDOOR FESTIVALA"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/rivolto_05042017_v.jpg
Foto arhiva: HRZ i PZO/M. Karačić

Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane "Krila Oluje" nastupila je u nedjelju 30. travnja 2017.  u Zadru na zatvaranju prvog "Zadar Outdoor Festivala".

Pozdravnim preletom i sa nekoliko atraktivnih elemenata "Krila Oluje" su pozdravili sudionike natjecanja i publiku na zadarskoj rivi za vrijeme zadnjeg vala natjecanja u Sea Kayak-u.  Festival je okupio zaljubljenike aktivnog turizma i sportova poput raftinga na Zrmanji, jedriličarske regate, trčanja u suton, plivanja u starom dijelu Zadra, utrke kajacima, trail triju rijeka i biciklističku utrku, a sve u cilju promoviranja turističkih potencijala zadarskog kraja.

"Krila Oluje" su sudjelovala i u snimanju pomotivnog spota ovog festivala dajući tako doprinos u organizaciji i promociji festivala sportova ispunjenih adrenalinom i avanturizmom.

Vođa akrobatske grupe „Krila Oluje“ natporučnik Darko Belančić izrazio je zadovoljstvo što sudjeluju u  promoviranju turističkih potencijala Zadarske županije i RH. "Uvijek se rado odazivamo na manifestacije koje promiču sport i hrvatski turizam, a danas smo sa nekoliko akrobatskih figura pozdravili natjecatelje i goste ovog Festivala", rekao je natpoučnik Belančić kojem je ovo bio dugi službeni nastup nakon preuzimanja vođe grupe.



Vijesti