Konferencija za medije povodom sajma 'ASDA' u Splitu

Povodom održavanja „Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije– ASDA“ od 29. do 31. ožujka 2011. u Spaladium areni, u Splitu, u ponedjeljak, 28. veljače s početkom u 11 sati u Kongresno ugostiteljskom centru 'Poljud' održat će se konferencija za medije.

Konferenciji za medije nazočit će ministar obrane RH Davor Božinović, državni tajnik u MORH-u Mate Raboteg, zamjenik načelnika GS OS RH za planove i resurse, general pukovnik Slavko Barić i drugi.

Međunarodna izložba proizvođača naoružanja i vojne opreme „Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija – ASDA“ održava se pod pokroviteljstvom Vlade RH, a u organizaciji tvrtke TNT Production Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država, specijalizirane za organizaciju sajamskih priredbi takovog tipa. Na izložbi se očekuje sudjelovanje više od 100 tvrtki iz Hrvatske, regije i svijeta.

Molimo zainteresirane predstavnike medija da poprate konferenciju za medije i dođu u ponedjeljak, 28. veljače u Kongresno – ugostiteljski centar 'Poljud' u Splitu (bivši Dom HV-a Split), na adresi Poljudsko šetalište br. 1. Osoba za kontakt za navedeni događaj: načelnik Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a, Goran Grošinić, mobitel +385 98 312839.



Najave