Konferencija za medije povodom međunarodne konferencije IDDE

Konferencija za medije, povodom održavanja međunarodne znanstvene konferencije "Innovation – Driven Defence Enterprising" (IDDE), održat će se u petak, 16. listopada 2015. godine, s početkom u 11,00 sati u maloj dvorani Časničkog doma na Hrvatskom vojnom učilištu (HVU) "dr. Franjo Tuđman" u Zagrebu.

Konferenciji za medije nazočit će voditelj izaslanstva Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a Boris Blažeković i načelnik Centra za obrambene i strateške studije HVU-a brigadir Jugoslav Jozić.

Međunarodna znanstvena konferencija na temu znanstveno-tehnoloških inovacija u kontekstu domene obrane i sigurnosti organizira izaslanstvo Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skpuštini NATO-a, uz potporu Ministarstva obrane RH i Oružanih snaga RH u suradnji s NATO STO (Science and technology Organization) te Hrvatskog vojnog učilišta "dr. Franjo Tuđman".

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u petak, 16. listopada 2015., na HVU, Ilica 256b u Zagrebu, najkasnije do 10,45 sati te da svoj dolazak najave časniku za odnose s javnošću HVU-a, bojniku Zdravku Lovašenu na e-mail: zlovasen@morh.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, OIB i broj mobitela.

Ulaz za pješake je iz Ilice 256 b, a ulaz za vozila je iz ulice Črnomerec bb. Parking za novinare osiguran je u vojarni.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću HVU-a, bojnik Zdravko Lovašen mob: 099/250-2593.



Najave