Izložba članova HDK i Otona Antona Reisingera u galeriji MORH-a

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/izlozba-24102016_v.jpg

U galeriji MORH-a "Zvonimir" u Zagrebu, Bauerova 33, danas u utorak, 25. listopada 2016., s početkom u 18 sati, otvorit će se godišnja izložba karikatura članova Hrvatskog društva karikaturista i izložba karikatura Otona Antona Reisingera. 

Izloženi će biti radovi najpoznatijih autora članova Hrvatskog društva karikaturista ali i radovi manje poznatih autora, koji objavljuju karikature u lokalnim listovima ili su dobitnici nagrada na međunarodnim festivalima karikature. Također, ovom prilikom u okviru zasebne izložbe izložen će biti i jedan mali dio opusa karikatura Antona Otona Reisingera.

Hrvatsko društvo karikaturista je osnovano 1985. godine, okuplja gotovo sve hrvatske karikaturiste s ciljem pomoći svojim članovima u razmjeni informacija i iskustava, promicanja karikature u Hrvatskoj, te promicanja hrvatske karikature u svijetu.

Izložba karikatura otvorena je za posjetitelje od 25. listopada do 4. studenog 2016. godine, a mogu se razgledati radnim danom, u radno vrijeme galerije "Zvonimir" od 10 do 18 sati. Ulaz je slobodan.



Najave