General Lovrić u posjetu Obalnoj straži i ETH u Divuljama

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Drago Lovrić posjetit će na Staru godinu, u utorak 31. prosinca 2013. u 10,30 sati Obalnu stražu Republike Hrvatske u vojarni "Sv. Nikola" u Splitu te dežurnu posadu Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a u vojarni "Knez Trpimir" u Divuljama kod Trogira u 14,45 sati.

Tijekom posjeta Obalnoj straži RH general Lovrić obići će Operativno središte Hrvatske ratne mornarice te školski brod „Andrija Mohorovičić“.

U Divuljama će se general Lovrić susresti s dežurnom posadom Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a koja je dobitnik ovogodišnjih priznanja „Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku“ zbog iznimnog doprinosa u sigurnom odvijanju turističke sezone te priznanja „Ponos Hrvatske“ za humanost i nesebičnost u spašavanju ljudi hitnim helikopterskim prijevozom.

Pozivamo vas da medijski popratite posjet generala Lovrića Obalnoj straži RH u Splitu i dežurnoj posadi Eskadrile transportnih helikoptera HRZ i PZO-a, te dođete u utorak, 31. prosinca 2013. godine na ulaz vojarne „Sv. Nikola“ u Splitu najkasnije do 10.10 sati, a u vojarnu „Knez Trpimir“ u Divuljama kod Trogira najkasnije do 14,25 sati.

Kontakt osoba za posjet Obalnoj straži Republike Hrvatske je bojnik Vladimir Škarica, mob: 099/502-7718.

Kontakt osoba za posjet Eskadrili transportnih helikoptera je časnik za odnose s javnošću 93. zrakoplovne baze pukovnik Marinko Karačić, mob: 091/400-4277.



Najave