Donacija Gombr-e društvu osoba s invaliditetom "Zvjezdice" Gunja

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/11/donacija_24112017_v.jpg
Foto: OSRH/I. Oršolić
Pripadnici Gardijske oklopno mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske donirali su danas 24. studenog 2017. novčana sredstva Društvu osoba s invaliditetom "Zvjezdice" Gunja.

Riječ je o novčanim sredstvima koja su pripadnici Gardijske oklopno mehanizirane brigade prikupili dragovoljnim izdvajanjem iz osobnog dohotka.
Donaciju je u ime svih pripadnika brigade uručio razvodnik Josip Šumanovac najbolji vojnik Gombr-e za mjesec listopad, a uručenju sredstava i druženju sa domaćinima nazočili su i zapovjednik Gardijske oklopno- mehanizirane brigade, brigadni general Denis Tretinjak i prvi dočasni brigade, časnički namjesnik Dražen Horvat.

Nastavak je to duge suradnje pripadnika Gombr-e i Društva osoba s invaliditetom „Zvjezdice“iz Gunje. Naime, nakon katastrofalne poplave u Županjskoj posavini 2014., pripadnici Oružanih snaga RH prikupili su sredstava dragovoljnim izdvajanjem iz osobnog dohotka za kupnju građevinskog materijala i uređenje objekta, a sve radove i uređenja na objektu obavili su pripadnici Gardijske oklopno-mehanizirane brigade. Od 2014. do danas pripadnici Gardijske oklopno-mehanizirane brigade sudjelovali su u četrdeset dvije humanitarne akcije tijekom kojih je prikupljeno preko 1. 700 000,00 kuna.


Vijesti