Dan Središta za obuku “Rudolf Perešin” i predstojeća događanja u Zemuniku

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/12/zemunik_obljetnica_2019-12-05-1024x684.jpg
Dan Središta za obuku "Rudolf Perešin" | Foto: HRZ / M. Karačić

U vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku 6. prosinca obilježavanje Dana Središta za obuku HRZ-a "Rudolf Perešin" i najava predstojećih događanja u HRZ-u

Obilježavanje Dana Središta za obuku Hrvatskog ratnog zrakoplovstva “Rudolf Perešin” održat će se u petak, 6. prosinca 2019. u vojarni “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku s početkom u 11 sati.

Pripadnici HRZ-a odat će počast pilotu Rudolfu Perešinu ispred njegovog spomenika, a piloti 93. krila HRZ-a izvest će počasni prelet u spomen na Perešina.

Tom će prigodom novi zapovjednik HRZ-a brigadni general Michael Križanec i novi zapovjednik 93. krila HRZ-a brigadir Željko Ninić predstaviti i naredna događanja u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu, otvorenje Međunarodnog središta za obuku specijalnih zračnih snaga (Multinational Special Aviaton Programme – MSAP) i središnje obilježavanje Dana HRZ-a u Zemuniku.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku u petak, 6. prosinca 2019. najkasnije do 10.30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: infor@morh.hr najkasnije do četvrtka, 5. prosinca 2019. godine do 16 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, snimatelj, fotograf,) broj novinarske/osobne iskaznice i broj mobitela.

Objava Dan Središta za obuku “Rudolf Perešin” i predstojeća događanja u Zemuniku pojavila se prvi puta na MORH.



Najave