Dan otvorenih vrata na HVU "Dr. Franjo Tuđman"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/hvu_15042016_v.jpg
Foto: Arhiva MORH

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman" u subotu, 23. travnja 2016. u vremenu od 10.00 do 14.00 sati održat će se Dan otvorenih vrata.

Posjetiteljima će biti prezentirani sveučilišni studijski programi, Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje kao i program školovanja za vojnog pilota. Prezentirat će se i program "Kadet", uvjeti i načini upisa, kadetske obveze i prava, akademsko školovanje i vojna obuka, a bit će omogućeni i razgovori s kadetima koji će posjetitelje dočekati na svakoj radnoj točci.

Također, posjetitelji će imati priliku razgledati pilotsku kabinu borbenog aviona MIG-21 te simulator letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona MIG-21.

Predviđen je obilazak objekata u vojarni koje koriste kadeti (smještajni objekti, sportski kapaciteti, restoran, knjižnica, kapelica).
Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 21. travnja 2016. prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata HVU "Dr. Franjo Tuđman" putem obrasca na službenoj stranici Hrvatskog vojnog učilišta: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus.

Molimo sve prijavljene posjetitelje da u subotu,  23. travnja 2016. dođu na Hrvatsko vojno učilište „Dr. Franjo Tuđman“, Zagreb, Ilica 256 b, najkasnije do 9.45 sati te da sa sobom ponesu identifikacijsku ispravu.



Najave