Dan otvorenih vrata HVU.

Na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman", u subotu, 19. ožujka 2016., u vremenu od 10,00 do 14,00 sati održat će se Dan otvorenih vrata.

Posjetiteljima će biti održana prezentacija sveučilišnih studijskih programa i programa Kadet, a također će im biti omogućen obilazak Kampusa i taktičko-tehničkog zbora.


U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota. Posjetitelji će imati priliku razgledati pilotsku kabinu aviona MIG-21 te iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište aviona MIG-21.

Svi zainteresirani koji žele posjetiti Dan otvorenih vrata HVU trebaju se prijaviti putem obrasca na web stranici Sveučilišta u Zagrebu: Vojni studijski programi, poveznica: http://vojni.unizg.hr/prijavakampus , najkasnije do srijede, 16. ožujka 2016. godine.

Molimo prijavljene posjetitelje da dođu na Hrvatsko vojno učilište (HVU) dr. Franjo Tuđman u Zagrebu, Ilica 256 B, u subotu, 19. ožujka 2016. najkasnije do 9.45 sati te da ponesu identifikacijsku ispravu.

S obzirom da je broj mjesta za posjetitelje ograničen, napominjemo da će se aktivnost Dana otvorenih vrata nastaviti tijekom narednih mjeseci.



Najave