Čestitka ministra Krstičevića vrhunskim sportašima

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/05/pejcic_08092018_issf_wch_v.jpg
Foto: ISSF Photographers

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je čestitku pripadnicima Hrvatske vojske - vrhunskim sportašima povodom ostvarenih vrhunskih sportskih rezultata: streljačici Snježani Pejčić na osvojenoj zlatnoj medalji na natjecanju Svjetskog kupa u Pekingu, ugovornim pričuvnicima Hrvatske vojske veslačima Martinu i Valentu Sinkoviću te Damiru Martinu na naslovima prvaka na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u Zagrebu i ugovornim pričuvnicima Hrvatske vojske, boksaču Toniju Filipu koji je postao prvak u teškoj kategoriji i boksaču Marku Milunu, koji je postao prvak Hrvatske u superteškoj kategoriji.

"Dragi naši vrhunski sportaši,

u ime svih djelatnika Ministarstva obrane, pripadnika Hrvatske vojske te u svoje osobno ime, zahvaljujem vam što ste nas još jednom razveselili svojim vrhunskim postignućima i tako nas podsjetili kako se trud, rad i upornost uvijek isplate.

Čestitam od srca na ovim zaista velikim i sjajnim rezultatima i što ste svi vi ponovo pokazali kako to rade hrvatski vojnici te kakve talente i izuzetne ljude ima hrvatski sport.

Vjerujemo kako će vaše medalje biti poticaj ne samo vama, nego i svima oko vas da se od rada, truda  i samoga sebe, nikada ne smije odustati.

Želimo vam puno uspjeha u daljnjem radu".



Vijesti