Čestitka ministra Krstičevića karatistima braći Kvesić

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/07/ivan_kvesic_europske_igre_zlato_v-1024x683.jpg

Povodom osvojenih medalja na drugim Europskim igrama koje se održavaju u Minsku potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je braći Kvesić čestitku zbog izvanrednih postignuća na Europskim igrama u Minsku

Objava Čestitka ministra Krstičevića karatistima braći Kvesić pojavila se prvi puta na MORH.

Povodom osvojenih medalja na drugim Europskim igrama koje se održavaju u Minsku, Bjelorusija od 21. do 30. lipnja 2019. godine, na kojima su proslavljeni hrvatski karatisti i ugovorni pričuvnici Hrvatske vojske braća Ivan i Anđelo Kvesić u subotu, 30. lipnja 2019. u finalima kategorija do 84 i iznad 84 kilograma osvojili zlatnu – Ivan i srebrnu medalju – Anđelo, potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio im je čestitku:

 

Poštovani Ivane i Anđelo,

u ime pripadnika Hrvatske vojske, djelatnika Ministarstva obrane i u svoje osobno ime, čestitam vam na osvojenoj zlatnoj i srebrnoj medalji u finalima kategorija do 84 kilograma i iznad 84 kilograma u karateu.

Svojim ste pobjedama i osvojenim medaljama, Ivan zlatnom, a Anđelo srebrnom medaljom potvrdili da ste na samom vrhu europskog karatea.

Hrvatska vojska je ponosna na vaše uspjehe, vi ste ambasadori Republike Hrvatske i hvala vam što nas predstavljate u najboljem svjetlu!

Anđelo Kvesić srebrni u Minsku
Anđelo Kvesić srebrni na Europskim igrama u Minsku – Foto: HINA / Damir SENČAR/ ds

Objava Čestitka ministra Krstičevića karatistima braći Kvesić pojavila se prvi puta na MORH.



Stranica