Čestitka ministra Krstičevića braći Martinu i Valentu Sinković

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/08/sinkovic_brothers_04082018_v.jpg
Glasgow, 4.8.2018 - Braća Valent i Martin Sinković osvojili su naslov europskih prvaka u dvojcu bez kormilara na Europskome prvenstvu u veslanju u Glasgowu. \nfoto HINA/ PRiredba Studio/ ua

Braća Valent i Martin Sinković osvojili naslov europskih prvaka u dvojcu bez kormilara na Europskome prvenstvu u veslanju u Glasgowu



Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević uputio je u nedjelju, 5. kolovoza  2018. godine, čestitku vrhunskim sportašima, pripadnicima pričuvnog sastava Oružanih snaga RH, braći Valentu i Martinu Sinkoviću povodom osvajanja naslova europskih prvaka u dvojcu bez kormilara na Europskome prvenstvu u veslanju u Glasgowu.

Hrvatski veslački dvojac pobijedio je u vremenu od 6:26.42 minuta, ispred Valentina i Thephilea Onfroya i Rumunja Vasilea Cozmiuca i Cipriana Tudose.

"Dragi Valente i Martine,
iznimno mi je drago što vam mogu čestitati na osvojenim medaljama u ime Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH i to upravo na dan kada naša Hrvatska slavi 23. obljetnicu vojno redarstvene operacije Oluja i prisjeća se svih onih junaka koji se nikada nisu umorili u davanju za Domovinu.

Ponosan sam što ste dio pričuvnog sastava Hrvatske vojske čime se potvrđuje povezanost pobjedničke hrvatske vojske i hrvatskog sporta. Zajedno možemo i moramo napraviti puno više za boljitak jedine nam Hrvatske.

Od srca čestitam vama i vašim timovima, čestitam i vašim obietljima i želim vam puno uspjeha u daljnjem radu", poručio je ministar Krstičević.



Vijesti