Čestitka ministra Kotromanovića zlatnoj Tini Mihelić

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/tina_m_07102013_v.jpg

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je danas, u ponedjeljak 07. listopada 2013. čestitku pripadnici Oružanih snaga RH - jedriličarki Tini Mihelić na danas osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom prvenstvu za olimpijski ženski samac Laser Radial, koje se od 01. do 07. listopada 2013. godine održavalo u kineskom gradu Rizhao.

"Poštovana Tina, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam ti na ovom iznimno velikom uspjehu – osvojenom naslovu svjetske prvakinje u jedrenju. Ovaj rezultat utoliko je veći obzirom da je to prva ženska svjetska seniorska medalja u povijesti hrvatskog jedrenja. Ponosni smo da si pripadnica velike obitelji Oružanih snaga RH te ti želimo puno uspjeha u predstojećim natjecanjima, s nadom da ćeš nas razveseliti s još puno sportskih uspjeha“, stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.   

Tina Mihelić pripadnica je Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada je postala djelatna vojna osoba temeljem Sporazuma o suradnji, unaprjeđenju i razvoju športa u Republici Hrvatskoj potpisanog u listopadu 2010. godine između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora.



Priopćenja