Čestitka ministra Kotromanovića zlatnim veslačima

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je danas, u ponedjeljak, 1. rujna 2014. čestitku pripadnicima Oružanih snaga RH  veslačkom dvojcu Martinu i Valentu Sinkoviću na osvojenoj zlatnoj medalji u dvojcu na pariće na Svjetskom seniorskom prvenstvu u veslanju, održanom od 25. do 31. kolovoza 2014., u Amsterdamu.

"Poštovani Martine i Valente, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam Vam na još jednom velikom uspjehu - osvojenoj zlatnoj medalji i na postignutom novom svjetskom rekordu. Ovim uspjehom još jednom ste potvrdili vašu vrijednost i vrijednost hrvatskog veslanja na najvišoj međunarodnoj razini. Ponosni smo da pripadnici obitelji Oružanih snaga RH na tako sjajan način prezentiraju Hrvatsku i hrvatski sport", stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.  
 
Martin i Valent Sinković pripadnici su Oružanih snaga RH od ožujka 2011. kada su, temeljem Sporazuma između Ministarstva obrane i Hrvatskog olimpijskog odbora o suradnji, unaprjeđenju i razvoju športa u Republici Hrvatskoj, postali djelatne vojne osobe.



Priopćenja