Božićni domjenak u Zapovjedništvu specijalnih snaga

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/12/bozicni_domjenak_zss_18122018_v.jpg
Foto: ZSS

U vojarni Stožernog brigadira Ante Šaškora  u Delnicama u petak, 18. prosinca 2018. organiziran je domjenak povodom božićnih blagdana na kojem su se uz pripadnike ZSS-a okupili i djelatnici Opslužništva vojarne te djelatnici Policijske postaje Delnice.

Nazočni su kod križa ispred spomen-sobe paljenjem svijeća odali počast poginulim pripadnicima specijalnih postrojbi Oružanih snaga RH.

Zapovjednik ZSS-a brigadni general Perica Turalija u svom se obraćanju okupljenima zahvalio na dosadašnjoj suradnji, istaknuvši postignute rezultate u protekloj godini te se osvrnuo  na nadolazeću godinu i predstojeće zadaće.

Također, u ovoj prigodi nekoliko pripadnika ZSS-a ispraćeno je u mirovinu, a general Turalija im se posebno zahvalio što su svojim savjesnim i odgovornim radom te ponašanjem i trudom, na svoj jedinstven način pridonijeli uspješnosti postrojbe.

Osim zahvalnica načelnika Glavnog stožera OSRH generala zbora Mirka Šundova za časnu i uzornu službu, djelatnicima koji su ispraćeni u mirovinu uručene su i zahvalnice generala Turalije.

Djelatnici kojima služba završava zahvalili su se zapovjedniku i svim kolegama s kojima su surađivali, naglasivši da im je rad u specijanoj postrojbi jedno od najljepših iskustava u vojnoj karijeri.

Vijesti