Humanitarna akcija Hrvatske ratne mornarice

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/hrm_29112012_v.jpg

Zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Robert Hranj uručio je danas 29. studenog 2012. godine, Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "Naša dica" iz Rudina kod Kaštel Novog, ček na iznos od 46.060,00 kuna.


Radi se o novčanom iznosu koji su humanitarnom akcijom pripadnici Hrvatske ratne mornarice prikupili kako bi dali svoj doprinos provedbi projekta Udruge pod nazivom "Mala kuća", uoči nadolazećih blagdana. Prema tom projektu osmišljeno je rješenje opremanja prostorija za kvalitetan rad stručnjaka i roditelja djece s posebnim potrebama.

Komodor Robert Hranj prilikom uručivanja čeka predsjednici Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Naša dica“, gospođi Gordani Burić, iskazao je zadovoljstvo što su pripadnici Hrvatske ratne mornarice mogli sudjelovati u ovom hvalevrijednom projektu, te dodao kako je ovo prvi korak u ostvarivanju međusobne suradnje.  Gospođa Burić zahvalila je u ime Udruge svim pripadnicima Hrvatske ratne mornarice te istaknula kako im puno znači pomoć za provedbu projekta koji omogućuje unapređenje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s posebnim potrebama i njihovih obitelji.




    Humanitarna akcija Hrvatske ratne mornarice

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/29112012-humanitarna-akcija-hrvatske-ratne-mornarice/hrm_29112012_1.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/29112012-humanitarna-akcija-hrvatske-ratne-mornarice/hrm_29112012_2.jpg


Vijesti