General Lovrić sa zapovjednikom Zapovjedništva za transformaciju

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/lovric_28082012_v.jpg

Načelnik Glavnog stožera OS RH general pukovnik Drago Lovrić, tijekom svog boravka u SAD-u, posjetio je u ponedjeljak, 27. kolovoza 2012. NATO Zapovjedništvo za transformaciju (ACT) u Norfolku te se susreo sa zapovjednikom ACT-a generalom zbora Stéphanom Abrialom.


Tijekom susreta razgovaralo se o hrvatskom integracijskom procesu u NATO te o pripremi Integracijske konferencije čije održavanje je planirano za drugu polovicu listopada u Zagrebu. Za očekivati je da će to biti i posljednja integracijska konferencija za Republiku Hrvatsku.

General Lovrić zahvalio je generalu Abrialu na uspješnoj suradnji i potpori koju su Oružane snage Republike Hrvatske imale i imaju od ACT-a te zaželio puno uspjeha u daljnjem profesionalnom i privatnom životu.
Uz načelnika GS OS RH, susretu je nazočio i savjetnik predsjednika Republike Hrvatske za obranu Zlatko Gareljić,  vojni izaslanik Republike Hrvatske u SAD-u brigadni general Mate Pađen te nacionalni časnik za vezu u ACT-u brigadir Ivica Kranjčević.

    General Lovrić sa zapovjednikom Zapovjedništva za transformaciju

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/general-lovri-sa-zapovjednikom-zapovjednitva-za-transformaciju/lovric_28082012_1.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/general-lovri-sa-zapovjednikom-zapovjednitva-za-transformaciju/lovric_28082012_2.jpg


Vijesti