Ministar Kotromanović čestitao Nenadu Žugaju na europskoj bronci

Ministar obrane Ante Kotromanović uputio je danas, u ponedjeljak 25. ožujka 2013. čestitku pripadniku Oružanih snaga RH - Nenadu Žugaju na jučer osvojenoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u hrvanju, održanom od 20. do 25. ožujka 2013. u Tbilisiju, Gruzija.

"Poštovani Nenade, u ime svih pripadnika Oružanih snaga RH, djelatnika Ministarstva obrane i svoje osobno, čestitam ti na još jednom velikom uspjehu - osvojenoj brončanoj  medalji na Europskom prvenstvu u hrvanju u Gruziji. Ovaj rezultat je tim veći obzirom da je njime nastavljen niz dosadašnjih velikih uspjeha na svjetskim i europskim prvenstvima kojima pružaš izvrstan primjer mlađim naraštajima da se ustrajnim i predanim radom, požrtvovnošću i optimizmom mogu postići i najveći dometi

Ponosni smo da je pripadnik velike obitelji Oružanih snaga RH  postigao ovaj sjajan uspjeh te na veličanstven način još jednom prezentirao Hrvatsku i hrvatski sport.“ , stoji u čestitci ministra obrane Kotromanovića.

Nenad Žugaj pripadnik je Oružanih snaga RH od 2008. godine, višestruki je prvak Hrvatske i vlasnik brončane medalje sa Svjetskog vojnog prvenstva (2008.), zlatne medalje s Mediteranskih igara (2009.) te brončane medalje sa Svjetskog seniorskog prvenstva (2010.).



Vijesti