Održan 5. kup "Satnik Krešimir Ivošević"

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2018/07/5_kup_satnik_kresimir_ivosevic_03072018_03.jpg
Održan 5. kup "Satnik Krešimir Ivošević" - Satnija za obuku vodiča i službenih pasa "Satnik Krešimir Ivošević" Pukovnije Vojne policije organizirala je u nedjelju, 1. srpnja 2018. godine 5. kup "Satnik Krešimir Ivošević", natjecanje u sportskoj radnoj kinologiji

Satnija za obuku vodiča i službenih pasa "Satnik Krešimir Ivošević" Pukovnije Vojne policije organizirala je natjecanje u sportskoj radnoj kinologiji.

Satnija za obuku vodiča i službenih pasa "Satnik Krešimir Ivošević" Pukovnije Vojne policije organizirala je u nedjelju, 1. srpnja 2018. godine 5. kup "Satnik Krešimir Ivošević", natjecanje u sportskoj radnoj kinologiji.

Natjecanje se održalo u vojarni "Pukovnik Milivoj Halar" u Dugom Selu, na poligonu za obuku službenih pasa Satnije za obuku vodiča i službenih pasa "Satnik Krešimir Ivošević".

Potporu oranizaciji i provedbi Kupa pružili su Hrvatski kinološki savez i HUŠRK Alpha Dog Team-a.

Regionalna kup utakmica "Satnik Krešimir Ivošević" bila je i izlučno natjecanje za Svjetsko prvenstvo u sportskoj radnoj kinologiji.

Osam natjecatelja natjecalo se po programima BH-VT, FPr 1, FPr 2, IPO 2 i IPO 3, a sukladno Pravilniku za provođenje međunarodnih ispita za sportske radne pse i međunarodnom ispitu za pse tragače FCI-a.

Održan 5. kup "Satnik Krešimir Ivošević"

Ukupan pobjednik Kupa je Zvonko Klen sa psom Kasmot Palmaleinehof, pasmine njemački ovčar, a osvojio je zlatnu medalju i pehar za prvo mjesto te prelazni pehar pobjednika Kupa s ukupno 256 bodova u tri discipline po programu IPO 3 - trag, poslušnost i obrana.

Održan 5. kup "Satnik Krešimir Ivošević"

Pehare i medalje uručili su bojnik Željko Barbir, zapovjednik Satnije za obuku vodiča i službenih pasa "Satnik Krešimir Ivošević", i Zdravko Kliček, predsjednik Povjerenstva za sportsku radnu kinologiju HKS-a.

Održan 5. kup "Satnik Krešimir Ivošević"

Vijesti