Proglašeni najbolji dočasnik i vojnik HKoV-a za mjesec travanj

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/vojnik_travnja_16052013_v.jpg

Zapovjednik HKoV-a general bojnik Dragutin Repinc danas je službeno proglasio najboljeg  dočasnika i vojnika HKoV-a za mjesec travanj 2013.

Zapovjednik Hrvatske kopnene vojske general bojnik Dragutin Repinc danas je, 16. svibnja 2013., službeno proglasio najboljeg  dočasnika i vojnika HKoV-a za mjesec travanj. Najbolji dočasnik  je stožerni narednik Anđelko Vukas pripadnik Vojno obavještajne bojne, a najbolji vojnik razvodnik Ivo Bašić pripadnik Gardijske motorizirane brigade.

Nakon uručivanja medalja, pohvala i nagrada u prostorijama Zapovjedništva HKoV-a u Karlovcu, general Repinc je rekao da su Vukas i Bašić svojim primjerom pokazali da su izuzetan primjer profesionalnosti, predanosti i odgovornosti kako prema zadaćama tako i prema svojim kolegama. Njihova postignuća trebaju poslužiti kao primjer svim pripadnicima HKoV-a kako na najbolji mogući način izvršavati svoje vojničke zadaće.

Stožerni narednik Vukas  posebno se istaknuo tijekom izvršavanja zadaća u vojnim vježbama "ŠTIT-13 i SPREMNOST-13", a vojniku Bašiću titulu najboljeg vojnika za mjesec travanj priskrbilo je uspješno obnašanje dočasničke dužnosti i iznimna psihofizička spremnost koju je iskazao u natjecanjima.




    Proglašeni najbolji dočasnik i vojnik HKoV-a za mjesec travanj

  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/proglaen-vojnik-mjeseca-travnja-hkov-a/vojnik_travnja_16052013_1.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/proglaen-vojnik-mjeseca-travnja-hkov-a/vojnik_travnja_16052013_2.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/proglaen-vojnik-mjeseca-travnja-hkov-a/vojnik_travnja_16052013_3.jpg
  • https://www.morh.hr/wp-content/gallery/proglaen-vojnik-mjeseca-travnja-hkov-a/vojnik_travnja_16052013_4.jpg


Vijesti