Svečani ispraćaj 13. hrvatskog kontingenta u NATO aktivnost ojačane prednje prisutnosti u Republiku Poljsku

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2019/11/oznaka-osrh-1200x711-1024x607.jpg

Ispraćaju će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj

Svečani ispraćaj 13. hrvatskog kontingenta koji se upućuje u NATO aktivnost ojačane prednje prisutnosti (Enhanced Forward Presence, eFP) u Republiku Poljsku, održat će se u utorak 23. siječnja 2024. u vojarni “Bilogora” u Bjelovaru s početkom u 10 sati.

Ispraćaju će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za praćenje svečanog ispraćaja da dođu u utorak 23. siječnja 2024. u vojarnu “Bilogora” u Bjelovaru, Zagrebačka ulica 2, najkasnije do 9:30 sati te da svoj dolazak najave na e-mail: press@morh.hr, do danas 22. siječnja 2024. do 18 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf ili snimatelj), broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Objava Svečani ispraćaj 13. hrvatskog kontingenta u NATO aktivnost ojačane prednje prisutnosti u Republiku Poljsku pojavila se prvi puta na MORH.



Najave