Hrvatsko vojno učilište “Dr. Franjo Tuđman” sudjelovalo na smotri Sveučilišta u Splitu

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/12/2023-12-13-vojno-pomorstvo-1024x683.jpg
Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman" sudjelovalo na smotri Sveučilišta u Splitu | Foto: HVU

Na smotri su predstavljeni sveučilišni programi HVU-a i Sveučilišta u Zagrebu te sveučilišni program HVU-a i Sveučilišta u Splitu

Hrvatsko vojno učilište “Dr. Franjo Tuđman” uspješno je sudjelovalo na Smotri Sveučilišta u Splitu od 4. do 8. prosinca 2023. gdje su predstavljeni sveučilišni programi HVU-a i Sveučilišta u Zagrebu (Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje) te sveučilišni program HVU-a i Sveučilišta u Splitu (Vojno pomorstvo).

Nastavnik pomorskih operacija na Katedri pomorskih operacija HVU-a “Dr. Franjo Tuđman” kkr Grgo Kero i kadetkinja Klara Frlan prezentirali su zainteresiranim maturantima sve vojne sveučilišne programe s posebnim naglaskom na studij Vojno pomorstvo. Zainteresirani maturanti imali su priliku razgovarati s kadetima Vojnog pomorstva te iz prve ruke saznati sve o životu i studiju kadeta te pitati nastavnike i kadete o svemu što ih interesira.

Kapetan korvete Grgo Kero prikazao je benefite Sveučilišnog studija Vojno pomorstvo smjer – Nautika i Vojno brodostrojarstvo. Kadetkinja Klara Frlan istaknula je kako je kadetski dan određen i u skladu s vojnom stegom, ali se nađe vremena i za druženje i za slobodne aktivnosti, stoga je cjelokupno iskustvo studiranja nezaboravno.

Objava Hrvatsko vojno učilište “Dr. Franjo Tuđman” sudjelovalo na smotri Sveučilišta u Splitu pojavila se prvi puta na MORH.Vijesti