31. obljetnica ustrojavanja 9. gardijske brigade Vukovi i Motorizirane bojne Vukovi

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/10/oznaka-9-gbr-1024x683.jpg

U sklopu prigodnog programa obilježavanja obljetnice Vukova održat će se svečanost uručenja 24 beretke pripadnicima 9. motorizirane bojne Vukovi

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovat će u petak 3. studenog 2023. godine na obilježavanju 31. obljetnice ustrojavanja 9. gardijske brigade Vukovi i Motorizirane bojne Vukovi Gardijske mehanizirane brigade HKoV-a koje će se održati u vojarni 9. gardijske brigade Vukovi u Gospiću.

Obilježavanje započinje misom za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje u Domovinskom ratu koja će se održati u Katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije u 11.00 sati.

Središnja svečanost održat će se u 12 sati u vojarni 9. gardijske brigade Vukovi ispred spomen obilježja poginulim Vukovima, gdje će se položiti vijenci i zapaliti svijeće, nakon toga će se održati svečanost dodjele 24 beretke novim pripadnicima Motorizirane bojne Vukovi.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za navedeni događaj da dođu u petak 3. studenog 2023. ispred spomen obilježja poginulim Vukovima u vojarni 9. gardijske brigade Vukovi u Gospiću, Kaniška ulica 102 (nasuprot Opće bolnice Gospić), najkasnije do 11.30 sati te da svoj dolazak prijave na e-mail: press@morh.hr, do četvrtka 2. studenog 2023. do 18 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, status (novinar/fotograf/snimatelj) naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću GMBR bojnik Ivan Aljinović, mob: 095/9090 129.

 

Objava 31. obljetnica ustrojavanja 9. gardijske brigade Vukovi i Motorizirane bojne Vukovi pojavila se prvi puta na MORH.



Najave