Pripadnici ZSS-a obilježili su Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2022/11/2022-11-17-zss-1024x683.jpg
Pripadnici ZSS-a obilježili su Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje | Foto: OSRH

Pripadnici Zapovjedništva specijalnih snaga u četvrtak 17. studenoga 2022. pridružili su se zajedničkoj koloni sjećanja povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, a u organizaciji Grada Delnica zajedno s osnovnom školom "Ivan Goran Kovačić", Srednjom školom Delnice, Hrvatskom vojskom i MUP-om.

Nakon misnog slavlja u crkvi “Sv. Ivan Krstitelj” i prigodnog programa koju su pripremili profesori i učenici, uslijedila je hodnja kroz grad koja je završila odavanjem počasti ispred murala Vukovar.

Ova zajednička hodnja, na kojoj uz predstavnike civilnih institucija i pripadnika HV-a, MUP-a nazočile i udruge proistekle iz Domovinskog rata, kao i predstavnici Javno vatrogasne postrojbe Delnice te lovačkog društva, pokazatelj je kako se njeguje sjećanje na Domovinski rat, ali i uspješna suradnja Zapovjedništva specijalnih snaga sa civilnim institucijama grada Delnica.

Također, pripadnici ZSS-a odazvali su se, kao i prijašnjih godina, akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja je organizirana u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa u Delnicama.

Objava Pripadnici ZSS-a obilježili su Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje pojavila se prvi puta na MORH.



Vijesti