U Središtu za međunarodne vojne operacije proveden tečaj osnova pregovaranja

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2024/03/2024-03-29-smvo-tecaj-1024x661.jpg
U Središtu za međunarodne vojne operacije proveden tečaj osnova pregovaranja | Foto: SMVO

U Središtu za međunarodne vojne operacije "Josip Briški" od 18. do 22. ožujka 2024. godine proveden je Tečaj osnova pregovaranja

Središte za međunarodne vojne operacije “Josip Briški” provelo je od 18. do 22. ožujka 2024. godine 22. međunarodni Tečaj osnova pregovaranja na kojemu je sudjelovalo 19 polaznika iz Oružanih snaga Republike Hrvatske, Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske i Sigurnosnih snaga Republike Kosova.

Cilj je tečaja upoznati polaznike s osnovnim principima i vještinama komunikacije i pregovaranja potrebnim za obnašanje dužnosti i provedbu zadaća u operacijama potpore miru.

Uz djelatnike Središta, u provedbi ovog Tečaja, u ulozi predavača sudjelovala je i doc. dr. sc. Ivana Glavina Jelaš s Visoke policijske škole Ministarstva unutarnjih poslova.

Znanja i vještine s kojima su se polaznici upoznali u okružju definiranom operacijama potpore miru u kojima će uspješno obavljanje postavljenih zadaća gotovo sigurno zahtijevati određenu razinu komunikacijskih i pregovaračkih vještina polaznici su prepoznali kao vrlo važnima i u svakodnevnom profesionalnom i privatnom djelovanju.

Objava U Središtu za međunarodne vojne operacije proveden tečaj osnova pregovaranja pojavila se prvi puta na MORH.Vijesti