Zrakoplovi HRZ-a na Danu otvorenih vrata Zračne luke Pula

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2021/01/hrz-oznaka-1-1024x607.jpg

Zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva sudjelovat će u bogatom programu Dana otvorenih vrata Zračne luke Pula koji će se održati u subotu 23. ožujka 2024. godine od 10 do 17 sati.

Zainteresirani posjetitelji imat će priliku vidjeti uvijek atraktivan nastup akrobatske grupe “Krila Oluje” te demonstracijski prelet lovačkog aviona MiG-21 i helikoptera Black Hawk UH-60M, Kiowa Warrior OH-58D i Mi-171 Sh.

Organizirana je i panel rasprava “Postani vojni pilot” u kojoj će sudjelovati djelatni i umirovljeni piloti, pripadnici Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te informativni štand na kojem će zainteresirani posjetitelji imati priliku upoznati se s mogućnostima i načinima ostvarivanja karijere u Hrvatskoj vojsci, o dragovoljnom služenju vojnog roka te o sveučilišnim studijskim programima Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman”.

Panel rasprava “Postani vojni pilot” održat će se od 10 do 10:45 sati, informativni štand Hrvatske vojske bit će otvoren tijekom cijelog dana, a letački program previđen je u poslijepodnevnim satima, od 15:00 do 17:00 sati.

Uz to, organiziran je cjelodnevni sadržajni program, koji uključuje prezentaciju aktivnosti MUP-a, padobranske skokove, multimedijalnu izložbu i izložbu maketara i dr.

Objava Zrakoplovi HRZ-a na Danu otvorenih vrata Zračne luke Pula pojavila se prvi puta na MORH.



Najave