Završetak COMMANDO obuke Zapovjedništva specijalnih snaga

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2017/10/specijalci_0083_v.jpg
Foto: Arhiva MORH/ J. Kopi

U vojarni "Josip Jović" na Udbini sutra, u srijedu, 12. kolovoza 2015., održat će se svečanost završetka temeljne obuke za specijalna djelovanja (COMMANDO obuke) Zapovjedništva specijalnih snaga.

Temeljna obuka za specijalna djelovanja  trajala je šest mjeseci, a koju se prijavilo 70-ak kandidata iz raznih postrojbi OSRH-a. Obuka se sastojala se od pet faza tijekom kojih se izmjenjivalo učenje i napor i provodila se na raznim lokacijama, vojarnama i vojnim poligonima.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da dođu u vojarnu „Josip Jović“ na Udbini, u srijedu, 12. kolovoza 2015. najkasnije do 20.30 sati, te da svoj dolazak najave Samostalnoj službi za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a na e-mail infor@morh.hr najkasnije do utorka, 11. kolovoza 2015. do 15 sati. Prijava treba sadržavati ime i prezime, naziv medija, status (novinar, fotograf, snimatelj...), OIB i broj mobitela.
Parking za novinare je osiguran u krugu vojarne.

Osoba za kontakt za navedeni događaj je časnik za potporu Zapovjedništva specijalnih snaga, satnik Anton Žic, mob: 0989170427.



Najave