Vlada RH prihvatila pokroviteljstvo nad održavanjem sedme ASDA-e

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/03/psx_20230316_122711-1024x683.jpg
Vlada RH prihvatila pokroviteljstvo nad održavanjem sedme ASDA-e

ASDA, koja će se održati od 3. do 5. svibnja 2023. u Zadru pruža potporu hrvatskom gospodarstvu i pridonosi međunarodnom ugledu hrvatske obrambene industrije, poručuje Banožić

Vlada Republike Hrvatske je na 201. sjednici u četvrtak 16. ožujka 2023. godine prihvatila pokroviteljstvo nad održavanjem sedme „Jadranske vojne i zrakoplovne izložbe i konferencije – ASDA“ koja će se održati od 3. do 5. svibnja 2023. u Zadru.

Ministar obrane Mario Banožić kazao je kako ASDA pruža potporu hrvatskom gospodarstvu i daje doprinos ostvarivanju međunarodnog ugleda hrvatske obrambene industrije.

U kontekstu održavanja ASDA-e, ministar obrane je rekao: “ASDA pruža priliku za poslovne susrete i upoznavanje s novim razvijenim sustavima iz područja vojne tehnologije koji mogu dovesti do poslovnih aranžmana s vodećim proizvođačima naoružanja i vojne opreme”.

Kao i sve prethodne ASDA-e koje su održane u Splitu i ovogodišnja, sedma manifestacija na novoj lokaciji u Zadru, održat će se uz potporu Ministarstva obrane, a u organizaciji tvrtke TNT Productions LLC.

Objava Vlada RH prihvatila pokroviteljstvo nad održavanjem sedme ASDA-e pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja