Vježba "Kamensko 2014" na VP "Kupa" u Karlovcu

Na vojnom poligonu "Kupa" u blizini vojarne "Kamensko" u Karlovcu, u četvrtak, 10. travnja 2014., s početkom u 11 sati održat će se vježba "Kamensko 2014" u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) i Inženjerijske pukovnije (InžP) Zapovjedništva za doktrinu (ZOD) "Fran Krsto Frankopan" HKoV-a.

Na vježbi, uz pripadnike Inženjerijske pukovnije HKoV-a, sudjeluju i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Karlovac, Hrvatske gorske službe za spašavanje stanice Karlovac, Kluba za podvodne aktivnosti Karlovac, Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije i karlovačkog Područnog ureda za zaštitu i spašavanje. Na vježbi će biti prikazane pokazne akcije spašavanja i evakuacije utopljenika i opožarenih osoba s plovnog objekta.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija da poprate navedeni događaj te dođu u četvrtak, 10. travnja 2014., na vojni poligon "Kupa", najkasnije do 10.45 sati.  Parking za novinare je osiguran.

Osoba za kontakt je časnik za odnose s javnošću Inženjerijske pukovnije HKoV-a, natporučnik Srđan Pedljo, mob: 091/971-8450.



Najave