Uskrsna čestitka ministra obrane

Slika https://www.morh.hr/wp-content/uploads/2023/04/2023-04-08-uskrsna-cestitka-1-1024x683.jpg

Uskrs je prilika da se svi još jednom podsjetimo kako se uvijek moramo beskompromisno zalagati za očuvanje mira, poručuje ministar Banožić

Ministar obrane Mario Banožić uputio je u subotu 8. travnja 2023. godine čestitku povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa.

“Poštovane hrvatske vojnikinje i vojnici,

Poštovane djelatnice i djelatnici Ministarstva obrane,

Poštovane građanke i građani te naši sunarodnjaci izvan Domovine,

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa koji nas sve podsjeća na beskonačnost i neuništivost ljudskog života, želim da vama i vašim obiteljima Uskrs kao simbol vjere i nade bude izvor snage za nošenje sa svim izazovima i kušnjama.

Uskrs, kao simbol mira, prilika nam je za podsjetiti se kako se svi skupa moramo beskompromisno zalagati za očuvanje mira.

Poruka mira koju Uskrs tako glasno šalje, prilika je za suosjećati sa svima onima koji se suočavaju s brojim patnjama i poteškoćama uzrokovanim ratnim stradanjima diljem svijeta.

Iskušani nasiljem i ratnim razaranjem kojemu svjedočimo, ponosan sam što je Hrvatska jasno stala na stranu obrane civilizacijskih vrijednosti, a to će činiti i dalje.

Ovi blagdanski dani također su prigoda za zahvaliti se obiteljima hrvatskih branitelja, kao i samim hrvatskim braniteljima koji su tijekom Domovinskog rata svjedočili snažnu vjeru u slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.

Na kraju, neka nas blagdan Uskrsa podsjeti na važnost toga da kao pojedinci, uvijek ostanemo otvoreni prema dobrome i usmjereni prema svekolikom blagostanju.

Neka je sretan, blagoslovljen i miran Uskrs vama i vašim obiteljima!”.

 

Objava Uskrsna čestitka ministra obrane pojavila se prvi puta na MORH.



Priopćenja